Thursday, November 25, 2010

Hadiah Produk CNI Kepada 3 Blogger Bertuah

MYCNI telah menaja hadiah Pemenang Contest Pengkomen Terbanyak untuk Bulan Jun, Julai, Ogos dan September 2010 di blog mia liana. Tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang yang telah banyak memberikan sokongan kepada blog isteri MYCNI ni. 

Mari kita lihat pemenang-pemenang bersama dengan hadiah masing-masing...











p/s: terima kasih kepada pemenang...ada bakat jadi model produk CNI ni... pandai posing dengan hadiah..

14 comments:

fatin hanani said... [Balas Komen]

hehe betoi la..rasa2 cm suami kak mia ja ni hehe :D

hehe wah2 jadi famous jap..:P heee

apa yang pentg :)
hadiah 2 best..fatin suka sgt :D
thnks kak mia...
thnks MYCNI @ Encik Ismail ^_^

Anne said... [Balas Komen]

la.. ada contest.rugi la tak ikut. anyway congrat utk yang berjaya tu.

tiefazatie said... [Balas Komen]

aiyak!malunya ifa...en.hubby kak mia nie promote sini lak..hihi..cam artis ja nie..haha...

neway..thanx a lot kak mia..MYCNI@Encik Ismail..kamu berdua memang best!hihihi

yyunie said... [Balas Komen]

Wahhh ! :D

ISMAIL MD SALLEH said... [Balas Komen]

Taniah kepada yang berjaya !!! Teruskan usaha anda, Jom Join CNI dan Menjadi Insan Luarbiasa !!!

zmah said... [Balas Komen]

Tahniah kepada pemenang...rasanya CNI popular dengan kopi kan?

ISMAIL MD SALLEH said... [Balas Komen]

Betul tu zmah di mana-mana restoran,kedai makan dan warung pasti ada CNI Kopi Tongkat Ali Ginseng. Ni Rahsia kalau nak lagi Terangkat campur dengan 3 sudu besar CNI Royal Honey Plus dan 2 biji CNI Well3 Gamat yang mengandungi ekstrak gamat dan lingzhi. Untuk Orang perempuan pun ada tips juga.

Matika Love 131020 said... [Balas Komen]

singgah blog saya jom..saya ada award untuk blog awak..

ferry said... [Balas Komen]

dapt hadiah ape?macam best je..tongkat ali ke?nak..nak

Miza Yusof said... [Balas Komen]

adeh! kak miaaaa, jadi artis jap ni. hehe. thanks tau :) thanks untuk produk CN1 jugak. thanks untuk kak mia yang anjurkan contest dan thanks pada penaja hadiah :)

shahjiehan said... [Balas Komen]

owh..inikah die model2 aka blogger gurls..miza yusuf n fatin hanani..

tahniah2

DiaUmaiNiNaz said... [Balas Komen]

salam singgah, owh ada contest rupanya...jd model ok jgk..Dinaz memang suka dgn medeling ni..

alexa yussida said... [Balas Komen]

wahhh sonoknyerrr..hihi^^
ingtkn model td

Muzri e-Saving said... [Balas Komen]

bini sape dlm gambr ni?:D