Monday, January 31, 2011

CNI Enzim Hidup Keaktifan Tinggi (Life Enzyme) Dengan Proses Bioteknologi


Menerajui pasaran lebih 10 tahun, Well3 Life Enzyme terus dipertingkatkan dan diperbaharui dari segi kuantiti, kualiti, tekstur dan teknologi penghasilan, justeru membongkar lebih banyak fungsi dan khasiat Life Enzyme menakjubkan.  Kini, CNI sekali lagi bersiap sedia menikmati mercu kejayaan baru yang lebih cemerlang berikutan penemuan menerusi teknologi "Proses Enzimatik Metabolisme Pertukaran Zat" yang berupaya meningkatkan keaktifan dan fungsi Life enzyme.

Ahli sains yang terbabit dalam penyelidikan dan penemuan terbaru ini, Dr. Chou Chi Fai adalah seorang profesor berwibawa dari National Chung Hsing University, Taiwan. Seorang pakar dalam pembangunan produk kesihatan, keselamatan makanan dan pengawalan makanan, Dr. Chou berjaya menjalankan kajian "metabolic Enzymatic Nutrient Exchange Process" ke atas Life Enzyme. Dalam proses penghasilan Life Enzyme, faktor antinutrien sesetengah bahan dalam biji-bijian semulajadi yang berkhasiat kepada kesihatan diuraikan dengan bantuan teknologi "Proses Enzimatik Metabolisme Pertukaran Zat" bagi meningkatkan keaktifan enzim dan nutriennya, sekali gus meningkatkan khasiat kesihatan bahan-bahan semula jadi ini. Teknologi ini dapat membantu mengawal tempoh penting atau tempoh utama keaktifan tahap tertinggi enzim dan kandungan nutriennya bagi menghasilkan Life Enzyme keaktifan tinggi.

 • 6 Fungsi Kesihatan
  1. Mengawalatur fungsi dalaman badan
  2. Anti-radang
  3. Anti-bakteria
  4. Keupayaan meluluhkan (Menghuraikan makanan dan zat )
  5. Pembersihan darah
  6. Keupayaan pertumbuhan semula sel
 • 3 Ciri Istimewa
  1. Keaktifan tinggi
  2. Stabil
  3. Selamat dimakan
  


30 Paket x 4g   (harga runcit) RM 142.00
  


 
 15 PAKET x 4g   (harga runcit) RM   72.00
Amat sesuai kepada mereka-mereka yang menghidapi penyakit-penyakit kronik dan juga untuk mengoptimakan penguraian zat-zat makanan yang dimakan. Produk ini telah terbukti berkesan, silalah klik pada butang testimoni diatas untuk menyaksikan sendiri.