Monday, April 11, 2011

CNI Promosi Bulan April 2011....Wow !!!!


Berikanlah makanan-makanan yang terbaik untuk anak-anak anda !!!!
Keropok, gula-gula , kek, minumum berkarbonat, makanan segera yang digoreng dan tinggi lemak menjadi kesukaan kanak-kanak. Akan tetapi, pengambilan makanan "sampah"(junk food) sebelum waktu makan utama akan mempengaruhi selera makan kanak-kanak tersebut. Menurut pakar pemakanan, makanan "sampah" dikategorikan sebagai makanan yang kurang zat makanan, berkanji dan tinggi kandungan kalori, gula, garam serta lemak. Makanan "sampah" ini tidak termasuk dalam 5 kumpulan nutrien yang diperlukan oleh badan dan rendah nilai pemakananya.  
CNI Young Emulsion merupakan pilihan bijaksana. CNI Young Emulsion adalah sejenis multivitamin yang dihasilkan daripada minyak kelapa sawit merah,vitamin larut lemak (A,D,E dan K), vitamin larut air (B1, B2, B3, B5, B6, Biotin dan Asid Folik), Taurine dan Frukto Oligosakarida bagi meningkatkan fungsi kognitif, memperbaiki keupayaan penglihatan, memelihara kesihatan usus, menghasilkan tenaga dan membina tulang dan gigi yang kuat. Membekalkan zat lengkap bagi pertumbuhan dan perkembangan kanak-kanak. Mempertingkatkan sistem ketahanan tubuh badan. Memperbaiki kesihatan jantung.
CNI Young Intelmax 
Nutriennya diekstrak dengan menggunakan teknologi Barat dan khasiatnya sebagai ubat nad makanan dalam perubatan Timur dipelihara sepenuhnya, dijadikan makanana kesihatan harian; sesuai diambil oleh gologan muda dan tua. Digunakan secara tradisional untuk kesihatan am. Membekalkan zat-zat penting kepada otak. Saksikan klip video untuk promosi kedua-dua  produk yang sangat luarbiasa ini zassss.........!!!!

2 comments:

FaMouS said... [Balas Komen]

kalau utk remaja mcm mana pula?

ISMAIL MD SALLEH said... [Balas Komen]

@FaMouS
Remaja dan Orang Dewasa ambil 2 kali ganda dari kanak2 bawah 12 tahun.